Духовно патување

Управниот одбор организираше духовно патување во манстирот ,,Св.Јоаким Осоговски,, во околината на Крива Паланка со посета на етно паркот Гиновци.Прекрасен ден,прекрасно дружење на кое ги запознавме и видовме убавините на нашата убава Македонија.

18403657 757488064430463 64743960661427085 n18403657 757488064430463 64743960661427085 n18446577 757654407747162 5397467971200720553 n18446801 757488261097110 8967853418181728557 n18485442 757654027747200 1592111666398656443 n18485739 757652887747314 1681828671011407220 n18447379 757488017763801 8180095530980847348 n18485706 757488341097102 6626054910537050710 n18519509 757654721080464 2806103171493788698 n18486362 757652751080661 3873952662169754824 n

Духовно патување

Управниот одбор организираше духовно патување во манстирот ,,Св.Јоаким Осоговски,, во околината на Крива Паланка со посета на етно паркот Гиновци.Прекрасен ден,прекрасно дружење на кое ги запознавме и видовме убавините на нашата убава Македонија.

18403657 757488064430463 64743960661427085 n18424208 10209514929769978 4333401511909008064 n18425147 757653207747282 3272356220826446971 n18425237 757653957747207 4409170644968579955 n18425340 757652617747341 7054644272709000968 n18446801 757488261097110 8967853418181728557 n18447650 757653134413956 4279294799151891067 n18485739 757652887747314 1681828671011407220 n18447379 757488017763801 8180095530980847348 n18446577 757654407747162 5397467971200720553 n18485832 757653904413879 8543511032373110958 n18486362 757652751080661 3873952662169754824 n18519509 757654721080464 2806103171493788698 n

Oсми март 2017

На 6 март 2017 година во регионалната канцеларија го одбележавме осми март,со мала свечаност и со присуство на членовите на здружението.Една прекрасна вечер, на која посебна чест им беше посветена на сите жени, кои со своето присуство ја збогатија оваа вечер.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
01/20 
start stop bwd fwd

Завршна вечер на манифестацијата ,,Гоцеви денови,,2017

Завршна вечер на манифестацијата ,,Гоцеви денови 2017,,  се одржа на 4 мај 2017 година во регионалната канцеларија на здружението,со гости од Македонија,со представници од Градската управа на град Врање,со представници од фирмата ,,Зегин,, ,со директори од основните училишта ,со учесници на конкурсот по повод манифестацијата.Прекрасна вечер на која беа доделени награди на најдобрите учесници на конкурсот и нашата порака е ,,Се гледаме идната година со нови идеи и нови победи,,

https://www.youtube.com/watch?v=U0V23n6_9d0

Осми март 2017

Вечерва во регионалната канцеларија го одбележавме осми март,со мала свечаност и со присуство на членовите на здружението.Една прекрасна вечер, на која посебна чест им беше посветена на сите жени, кои со своето присуство ја збогатија оваа вечер.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
01/20 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Вие сте овде

Get Adobe Flash player