Етно саем во Скопје

DSCF1342На први јуни .2013 година, во организација на женита од општината Гази Баба во Скопје, беше одржан етно саем. Нашето здружение имаше свој штанд на овој саем, каде се представивме со етно храна, со рачни ракотворби и со етно производи.

Со овај настап Здружението ,,Гоце Делчев’’ уште еднаш покажа спремност за негување на традицијата ,културата и обичајте на македонскиот народ.

Capture
Capture1
Capture2
Capture3
DSCF1342
1/5 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Вие сте овде

Get Adobe Flash player