Четврта годишна конференција на иселеничките организации на Р. Македонија

Четврта годишна конференција на иселеничките организации 25-26. јули 2013. Скопје Р. Македонија

Конференцијата ја отвори премијерот на Р. Македонија Никола Грујевски.

Уводно излагање имаше директорот на агенцијата за иселеништво на Р. Македонија Васил Наумов.

Нашето здружение го застапуваше Пеце Ристески- секретар на здружението и член ИО на Нац. совет на МНЗ во Р. Србија.

DSCF1434
DSCF1440
DSCF1441
DSCF1449
DSCF1456
DSCF1466
DSCF1469
DSCF1472
1/8 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Вие сте овде

Get Adobe Flash player