ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ПЧИЊСКИ ОКРУГ-ВРАЊЕ

НА 27.12.2013.ГОД .ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ВО РЕГИОНАЛНАТА КАНЦЕЛАРИЈА ОДРЖА ГОДИШНО СОБРАНИЕ КАДЕ НА ДНЕВЕН РЕД СЕ РАСПРАВАШЕ ЗА:

1.-АНАЛИЗА НА АКТИВНОСТИТЕ ВО ТЕКОТ НА 2013. ГОД. –ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ДОЕЛЕНАТА НАГРАДА ЗА НАЈДОБРА МНЗ ,,СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ,, ПО ВТОР ПАТ НА НАШЕТО ЗДРУЖЕНИЕ  И ДРУГИТЕ ПРИЗНАНИЈА.

2.-УСВОЈУВАЊЕ НА ФИНСОВИОТ ИЗВЕШТАЈ ЗА 2013 .ГОД.

3.-ПЛАН ЗА РАБОТА  ВО 2014. ГОД.

4.-ИНФОРМАЦИ ЗА ИЗБОРИ ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА 2014. ГОД. ВО САМС И НОВИОТ СОСТАВ НА НАЦИИОНАЛНИОТ СОВЕТ

-ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПБС

НА КРАЈОТ ОД СЕДНИЦАТА БЕШЕ ПРИРЕДЕН КОКТЕЛ КАДЕ НА ЧЛЕНОВИТЕ ИМ БЕА ПОДЕЛЕНИ КАЛЕНДАРИ СО МОТИВИТЕ НА НАШЕТО ЗДРУЖЕНИЕ.

ГОРДИ СНЕ МАКЕДОНЦИ И СО ГОРДОСТ КЕ ЈА ОПРАВДАМЕ  НАЈДОБРАТА  МНЗ ВО Р. СРБИЈА- НАГРАДАТА ОД НАЦИОНАЛНИОТ СОВЕТ НА МНЗ ВО Р. СРБИЈА СВ. КЛИМЕТ ОХРИДСКИ.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
Sobranie 2013
01/19 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player