ОБЈАВЕНО ВО МАКЕДОНСКА ВИДЕЛИНА БР.85

СЕ РАДУВАМЕ ЗАТОА ШТО ГИ СЛЕДИТЕ НАШИТЕ ТВ ИРАДИО ЕМИСИИ! ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО ДИРЕКТОРОТ И ГЛАВНИОТ УРЕДНИК ВИКТОР ШЕКЕРОВСКИ - ЗА РЕКЛАМА НА ,,И Н Ф О М А К,,

Videlina

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player