И З В Е С Т У В А Њ Е!

mk12ПОЧИТУВАНИ БИРАЧИ ЗАПИШАНИ ВО ПОСЕБНИОТ БИРАЧКИ СПИСОК ЗА Р. МАКЕДОНИЈА, ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА Е ОБЕЗБЕДЕН ПРЕВОЗ СО АФТОБУС НА РЕЛАЦИЈА ВРАЊЕ-БЕЛГРАД-ВРАЊЕ.
ПОАЃАЊЕТО Е НА 26.04.2014.ГОДИНА ВО 08.00 ЧАСОТ ПРЕД ЦРКВАТА С. ТРОИЦА ВРАЊЕ.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 0638674927-ПЕЦО РИСТЕСКИ-КООРДИНАТОР.

ambasada_makedonije-logo
mk11
mk12
1/3 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player