ПРЕКРАСНА СРЕДБА !

На 22 март во Регионалната канцеларија на најдобрата МНЗ ,,ЗГМНЗ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, во Р. Србија  за 2013 год . се одржа средба со :

  • амбасадорот на Р.Македонија во Р. Србија Вера Јовановска Типко
  • конзулот на амбасадата на Р. Македонија во Р. Србија Марјан Јованоски
  • председателот на Националниот совте на МНЗ во Р. Србија Борче Величковски
  • преставници на владата на Р. Македонија

Многу теми од секој дневието со кој се борат членовите на здружението, информирање окулу изборната постапка за председателските и парламентарните избори во Р. Македонија.

Нашето здружение доби пофалби за предадени 50 пријави и барања за учество во изборите.

Прекрасна вечер, вечер за памтење, голема благодарност за нашите гости и на сите членови кои беја таја вечер со нас.

 

10013077_256783001167641_1686121402_n
10013941_256783191167622_1348709955_n
10152561_256783791167562_392412801_n
1174911_256784461167495_1439876275_n (1)
1377114_256782944500980_115826569_n
1379792_256783661167575_376512591_n
150493_256783107834297_403054906_n
1505404_256783957834212_633820111_n
1527007_256784621167479_660791811_n
1527085_256784354500839_676099011_n
1554340_256784834500791_1043676250_n
1625473_256784194500855_2007662875_n
1926815_256784447834163_1184266961_n
1939966_256783701167571_2121463005_n
1958441_256782891167652_1140653834_n
1966824_256784321167509_1813902226_n
1966848_256783257834282_93633886_n
1970702_256784437834164_389639429_n
1970702_256784437834164_389639429_n (1)
7010_256782987834309_374329683_n
971315_256784211167520_1161950901_n
01/21 
start stop bwd fwd

 

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player