,,Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите’’

ВО РЕГИОНАЛНАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, -ВРАЊЕ ВО ПРИДРУЖБА НА: ЈОВАНА, КОНСТАНТИН, МАТАЕЈА И ЈЕЛЕНА СЕ ОДРЖА ИСТОРИСКИ ЧАС ЗА ДЕЛОТО НА НАШИОТ ВЕЛИКАН ЧИЈЕ ИМЕ ГО НОСИ НАШЕТО ЗДРУЖЕНИЕ.

ГОЦЕ СЕ ГОРЕДЕЕМЕ ШТО ГО НОСИМЕ ТВОЕТО ИМЕ !
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
01/16 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player