ДОНИРАТА ПОМОШ

ДОНИРАТА ПОМОШ ОД ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,,ПЧИЊСКИ ОКРУГ,ООМБУ ,,ЛАЗО МИЦЕВ РАЛЕ ,,ОД КАВАДАРЦИ ПРОСЛЕДЕНА Е ДО ЦРВЕНИОТ КРСТ ВО ВРАЊЕ.

ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО:
-ЧЛЕНОВИТЕ НА ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ШТО НЕСЕБИЧНО ДОНИРАЈА
-ООМБУ ,,ЛАЗО МИЦЕВ РАЛЕ,, ОД КАВАДАРЦИ
И СОРАБОТКАТА НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА ВРАЊЕ.
УО НА ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ВРАЊЕ
 
pod 2.
МАЈ МЕСЕЦ НА МУЗИКА 2014 -ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР
Во склоп на манифестацијата,,Мај -месец на музиката,, во Врање гостуваше ООМБУ,,Лазо Мицев Рале ,,од Кавадарци.
Тие ја посетија и нашата канцеларија, каде донесоа пакети со хуманитарна помош за поплавеното население во Србија.Таа помош ја обезбедиле така што собрале средства одржувајки хуманитарен концерт во Кавадарци.
После приемот во нашата канцеларија приредија концерт за граганите на Врање.

pod 3

Посета на Скопје!
На 24.05.2014.год. ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ја посети црквата Св.Спас каде се наоѓа гробот на ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ , а потоа Музејот нa македонската борба за државноста и самостојноста и на крај Водно.
 Им благодариме за се и нашата соработка ке продолжи и понатаму.

 

1
10409499_279003022278972_4941715572372317865_n
2
3
4
5
6
7
8
1/9 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player