ПОСЕТА НА СТРУМИЦА!

dscf4023На 28.09.2014 во организација на Извршниот одбор на ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев,, беше изведена еднодневна екскурзија до прекрасната Струмица. Прво ги посетивме водопадите во Смолари ,а потоа прошетавме низ позната бања во Банско со познатиот хотел ,,Цар Самуил,,. Имавме организиран ручек во ресторанот,, Амор,, после кој подобро го запознавме овој убав град. Еден прекрасен ден,во еден многу убав и многу убаво уреден град, со прекрасен и огромен парк, со прекрасни улици кои не асоцираа на познатата македонска песна,, Во Струмица, на улица...,,
Во вечерните часови се вративме во Врање полни со прекрасни впечатоци од нашата убава Македонија.
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
dscf4023
001/126 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player