ИЗАЂИ МИ НА ТЕГЛУ !

dscf4050На 01.октовври во организација на Туристичка организација на Р. Србија и Туристичка организација на град Врање на спорскиот центар во Врање се одржа такмичење  на  спремање на ајвар.

Екипата на ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, Пчињски округ под името ,,БАША АЈВАР,, зеде учество на ова манифестација.

Вредните раци на  Владо, Ана, Маринела, Бранко, Маја и Љубиша  на достојанствен начин ги застапиа интересите на нашето Здружение.

 

dscf4050
dscf4054
dscf4056
dscf4064
dscf4074
dscf4080
dscf4081
dscf4082
dscf4083
dscf4086
dscf4087
dscf4093
01/12 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player