МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР ВО ВРАЊЕ!

ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев,, Пчињски округ организира девета македонска вечер на 01.11.2014. год. во Хотел ,,ПРЖАР,, со почеток во 20 ч.

Богата вечера, гостите ќе ги забавува групата ,,МИЛЕНИУМ, и Стевче Стојковски од Р.Македонија.

Картите можат да се обезбедат во Регионалната канцеларија ,поранешен Гилански Суп –БИД ЗОНА  или на тел: 0637770073, 0642282056, 062479003 и 0638674927.

Цена на картата 1.600 динари.

milenium grupa
1/1 
start stop bwd fwd

www.youtube.com/watch?v=q69TFYHvP28

СЕ РАДУВАМЕ ШТО ЌЕ БИДЕТЕ ТАЈА ВЕЧЕР СО НАС .

 УО ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ВРАЊЕ

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player