ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ,,ВИЦОВИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ,,

Во придружба на професор Др. Христо Петрески и професор Др. Стана Смиљковиќ ,глумица Радмила Коцевска и деца Матеја, Константин, Анѓела, Илина се одржа промоција на книгата чии е афтор Пеце Ристески .Прекрасна вечер вечер за памтење.
Голема Благодарност до сите што присуствуваја на ова вечер.

dscf4112
dscf4125
dscf4126
dscf4127
dscf4129
dscf4131
dscf4137
dscf4143
dscf4149
dscf4152
dscf4155
01/11 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player