ДЕВЕТА МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР!

ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ,,ПЧИЊСКИ ОКРУГ ЗА СВОИТЕ ЧЛЕНОВИ И ПРИЈАТЕЛИ НА 01..НЕОЕМВРИ ВО ХОТЕЛОТ ПРЖАР-ВРАЊЕ ОРГАНИЗИРА ДЕВЕТА МАКЕДОНСКА ВЕЧЕРА- ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ПАМТЕЊЕ!
УО НА ,,ЗГМНЗ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ИМ СЕ ЗАБАЛАГОДАРУВА НА СИТЕ ГОСТИ КОИ ПРИСУСТВУВАЈА НА МАКЕДОНСКАТА ВЕЧЕРА СО ПОРАКА :
,, СЕ ГЛЕДАМЕ НА ДЕСЕТАТТА МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР 2015,,

sam_0165
sam_0167
sam_0169
sam_0170
sam_0175
sam_0182
sam_0191
sam_0199
sam_0201
sam_0208
sam_0211
sam_0273
sam_0274
sam_0277
sam_0279
01/15 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player