ИЗБОРНА СЕДНИЦА НА ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ПЧИЊСКИ ОКРУГ - ВРАЊЕ

ZaglavljeНа 25.03.2015. год. во 18.00 часот  во Регионалната канцеларија на ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев,,- врз Статутот на ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев ,,Пчињски Округ-Врање чл.12. став 6, се повикуват сите членови на ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев,, - Пчињски Округ Врање да присуствуват и го изберат новото раковоство на Здружението за наредните четири години.

Кој знае колку сне, знаеш ли каде сне,колку и да сне доволное  да се чуваме!

СОБРАНИЕ НА ЗГМНЗ ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,, ПЧИЊСКИ ОКРУГ - ВРАЊЕ

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player