X МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР

ЗГМНЗ,,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ,,ПЧИЊСКИ ОКРУГ-ВРАЊЕ ОРГАНИЗИРА :
- НА 30.10.2015. ГОД. ВО 20 ЧАСОТ ЈУБИЛАРНА ДЕСЕТА МАКЕДОНСКА ВЕЧЕР ВО РЕСТОРАНОТ А-2 ВРАЊЕ
- ГОСТИТЕ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА ЕСТРАДНАТА ГРУПА ,,ЧЕЛИК БЕНД,, ОД КУМАНОВО
- БОГАТА ВЕЧЕРА
- НЕОГРАНИЧЕН ПИЈАЛОК
- БОГАТА ЛУТРИЈА
- ИЗЛОЖБА НА УМЕТНИЧКИ СЛИКИ, МАКЕДОНСКИ НОСИИ, РАЧНИ РАКОТВОРБИ
- ЦЕНА НА КАРТАТА 1,600 ДИНАРИ
- КОНТАКТ ЗА РЕЗАЕРВАЦИИ :
- +381638674927,.0642282056,0628810761,ЕМАИЛ -* Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
БИДЕТЕ СО НАС ТАА ВЕЧЕР!
-ЗАБАВАТА БЕШЕ ОДРЖАНА И ЕВЕ ДЕЛ ОД АТМОСВЕРАТА.
 
DSCN0003
DSCN0005
DSCN0007
DSCN0013
DSCN0017
DSCN0023
DSCN0029
DSCN0037
DSCN0039
DSCN0054
DSCN9820
DSCN9821
DSCN9822
DSCN9827
DSCN9828
DSCN9833
DSCN9837
DSCN9839
DSCN9841
DSCN9842
01/20 
start stop bwd fwd
 
DSCN9842
DSCN9846
DSCN9850
DSCN9853
DSCN9857
DSCN9858
DSCN9861
DSCN9866
DSCN9867
DSCN9872
DSCN9878
DSCN9880
DSCN9885
DSCN9887
DSCN9894
DSCN9900
DSCN9906
DSCN9913
DSCN9915
DSCN9921
01/20 
start stop bwd fwd
  
DSCN9921
DSCN9930
DSCN9943
DSCN9945
DSCN9949
DSCN9956
DSCN9957
DSCN9958
DSCN9960
DSCN9973
DSCN9976
DSCN9977
DSCN9983
DSCN9985
DSCN9988
01/15 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player