Новогодишен коктел

 На 14.01.2016 година градската управа на град Врање приреди коктел по повод ослободувањето на град Врање.Нашето здружение зеде учество на овој коктел со свои представници.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
01/19 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player