Kрсна слава Свети три Архиери 2016

И оваа година нашето здружение ја прослави славата Свети три Архиери во просториите на здружението .Вредните раце на нашите домаќинки спремија прекрасна трпеза.
Посебно ни е драго што имавме драги гости од Македонија: представници на здружението ,,Иљо Антески -Смок„ од Тетово,градоначалникот на Старо Нагоричане, Милован Стојковски,директорката на училиштето ,,Светозар Марковиќ,,од Старо Нагоричане со свои представници.
Посебна чест ни е што со нас беа и представниците на градот Врање, како и директорката на основното училиште ,,Светозар Марковиќ,, од Врање,Тијана Ђокић со кое нашето здружение има прекрасна соработка.
Им благодариме на сите присутни кои со своето присуство ја збогатија оваа вечер која долго ќе се памти.За многу години!

DSCN9266
DSCN9272
DSCN9273
DSCN9278
DSCN9283
DSCN9289
DSCN9294
DSCN9299
DSCN9302
DSCN9319
DSCN9330 - Copy
DSCN9335
DSCN9335 - Copy
DSCN9339
DSCN9339 - Copy
DSCN9344
DSCN9344 - Copy
DSCN9356
DSCN9356 - Copy
DSCN9360
DSCN9360 - Copy
DSCN9361 - Copy
DSCN9362
DSCN9365
DSCN9371
DSCN9373
DSCN9377
DSCN9386
DSCN9398
DSCN9401 - Copy
DSCN9403
DSCN9406
DSCN9408
DSCN9411
DSCN9413
DSCN9414
DSCN9417
DSCN9418
DSCN9422
DSCN9424
DSCN9426
DSCN9437
DSCN9448
DSCN9449
DSCN9455
DSCN9458
DSCN9463
DSCN9464
DSCN9466
DSCN9469
DSCN9478
DSCN9481
DSCN9482
DSCN9484
DSCN9488
DSCN9490
DSCN9491
DSCN9493
DSCN9495
DSCN9497
DSCN9504
DSCN9508
DSCN9510
DSCN9512
DSCN9514
DSCN9518
DSCN9530
01/67 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player