Македонската кујна во здружението

Во текот на месец март и април 2016 година во просториите на нашето здружение имавме дружење со македонската кујна преку вредните раце на нашите домаќинки.Секој понеделник  по една домаќинка спремаше по нешто од македонаската кујна.Прекрасни дружења со македонската кујна,со нашите домаќинки: Славица Стојменовиќ,Горица Ристевска,Дара  Крстиќ,Домника Трајковиќ,Маја Тодоровиќ,Јадранка Канкараш и Виолета Стаменковиќ,со ведра атмосвера и прекрасен амбиент збогатен со  дел од македонската кујна.

 

10399523_10206366620464213_6916774082560228182_n
10400248_10206123923796948_5384172002927444176_n
12495149_10206281390293512_104632946579756477_n
12670806_10206366622264258_4355947298143191331_n
12744111_10206080063100458_1835124665230317612_n
12744452_10206080063580470_2444345195996117835_n
12799178_10206432915481547_2565170794499706369_n
12800132_10206123924276960_3453314320254816207_n
12805706_10206123923036929_6932884422269166809_n
12806020_10206170279395809_8567117059094313026_n
12809623_10206123923596943_2788198421212587692_n
12821466_10206170284955948_8830305001615189816_n
12923172_10206432915681552_1236847926730845487_n
12932656_10206366620824222_657525139563068073_n
12932913_10206481023524218_106965947212504223_n
12991122_10206481022884202_7834796057137140274_n
13010886_10206481022644196_1920091921781426211_n
1913941_10206281392373564_7564382645439805279_n
1918862_10206281394173609_7774214056351143259_n
1919306_10206170275475711_7051708586844914038_n
535111_10206281393173584_6301864651419475872_n
dara
novo1
01/23 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player