Jабука -тавче гравче 2016

На 30 јули 2016 година во Јабука се одржа манифестацијата ,,Тавче гравче,,2016 по деветти пат..Нашето здружение учествуваше со својата екипа и беше дел од оваа прекрасна манифестација.Ова беше прекрасен повод за дружење со членовите на другите здруженија.

DSCN0195
DSCN0203
DSCN0209
DSCN0212
DSCN0215
DSCN0222
DSCN0224
DSCN0234
DSCN0236
DSCN0237
DSCN0262
DSCN0280
DSCN0292
DSCN0298
DSCN0308
DSCN0309
DSCN0329
01/17 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player