Илинден во Пелинце

Централната прослава на Илинден во Република Македонија, оваа година беше одржана во Пелинце.Делегации од Националниот совет на македонската национлна заедница во Република Србија и од ЗГМНЗ ,,Гоце Делчев,,од Врање положјија свежо цвеќе и беа дел од протоколот на оваа прослава.

DSCN0356
DSCN0358
DSCN0361
DSCN0364
DSCN0367
DSCN0379
DSCN0382
DSCN0384
DSCN0385
DSCN0394
DSCN0398
DSCN0400
DSCN0401
DSCN0411
DSCN0412
DSCN0423
DSCN0431
DSCN0436
DSCN0437
DSCN0438
DSCN0439
DSCN0440
DSCN0441
DSCN0442
DSCN0443
DSCN0444
DSCN0445
DSCN0447
DSCN0450
DSCN0451
01/30 
start stop bwd fwd

Преведи на:

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Македонски радија


Вие сте овде

Get Adobe Flash player